0

NJOFTIM PËR TË PAME

Njoftojmë farefisin, miqtë dhe gjithë shoqërinë e gjerë se hapim të pame për babain tonë të ndjerë Azem (Adem) Azemi-Stançiqi,…

0

NDËRROI JETË THEMELUESI I “PLAYBOY“

Ka ndërruar jëtë në moshën 91-vjeçare Hugh Hefner, themelues i revistës ndërkombëtare për të rritur “Playboy”. Playboy Enterprises tha se…

0

NJOFTIM PËR TË PAME

Njoftojmë farefisin, miqtë dhe gjithë shoqërinë e gjerë se hapim të pame për babain tonë të ndjerë Azem (Adem) Azemi-Stançiqi,…


Aktualitet
Ekonomia


SPORT
ARGËTIM