SELA FLET PËR HERË TË PARË PËR DETAJET E SULMIT NDAJ TIJ

0

Kryetari i Lëvizjes për Reforma- PDSH, Ziadin Sela, rrëfen ngjarjen e 27 prillit në Kuvendin e Maqedonisë kur mori lëndime të rënda nga rrahja.

Në një intervistë ekskluzive për emisionin “Jeta në Kosovë”, Sela ka folur për herë të parë për detajet e sulmit ndaj tij dhe se kush janë fajtorët për këtë.

“Nuk jam i mbushur me inat për shkak të sulmit sepse jam duke rritur fëmijë këtu dhe jam duke menduar për gjeneratat e ardhshme. Por të jeni të sigurt që  gjithashtu jam një politikan dhe mund t’i fsheh gjërat mirë. Unë jam gjakosur dhe i takoj një kulture të Shqipërisë Veriore. Ne nuk harrojmë” shtoi ai.

Shpërndaje

Rreth Autorit

Leave A Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Bitte die Buchstaben des captcha Bildes im Eingabefeld eintippen

© 2014 faktinews.com ⎢ Powred by: newonline.ch