BANORËT E GJITHË QYTETIT JETOJNË NË NJË NDËRTESË (video)

0

Whittier është qyteti në Alaska në të cilin të gjithë banorët jetojnë në një ndërtesë.

Banorët e këtij qyteti kanë të gjitha gjërat që duhen, dhe sipas tyre, nuk kanë nevojë të dalin nga ndërtesa për javë të tëra sepse kanë gjithçka që duhet.

Whittier është qytet i vogël, si dhe numri i banorëve të regjistruar në këtë zonë është 220. Ata gjithçka ndajnë bashkë, janë aty çdo herë për njëri tjetrin.

Shikoni videon për t’u informuar më shumë.

Shpërndaje

Rreth Autorit

Leave A Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Bitte die Buchstaben des captcha Bildes im Eingabefeld eintippen

© 2014 faktinews.com ⎢ Powred by: newonline.ch