Fatime Fetai, objekt frymëzimi për artistët

0

Paraqitjet e fundit të prokurores Fatime Fetau kanë impresionu edhe autorët e ndryshëm të animacionit dhe fotomontazhit , duke e parqitur atë si heroinë në një arenë luftimesh. Ajo tregohet e fuqishme dhe këtë e shpreh me pamjen e saj dhe veshjen luftarake, ku nuk mungojnë as armët e kohëve antike. Në këto projeksione figurative Fatmija arrin të mposhtë të gjithë ata që imagjinata krijuese i ka piketuar dhe veshur me personazhe realë të jetës së përditshme, siç janë:  Nikolla Gruevski, Sasho Mijallkov, Mile Janakieski, Gordana Jankullovska, Zoran Stavrevski, Elizabeta Kamçeva-Milevska dhe Prokurori Publik Marko Zvërlevski.

Ja disa prej foto-motiveve:

Fatime-5

Fatime-4

Fatime-6

Fatime-9

Fatime-7

Fatime-1

Shpërndaje

Rreth Autorit

Leave A Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Bitte die Buchstaben des captcha Bildes im Eingabefeld eintippen

© 2014 faktinews.com ⎢ Powred by: newonline.ch