VIOLINISTJA BRITANIKE VANESA MEJ PERFORMOI NË SHKUP

0

Vilonistja e përmasava botërore nga Britania, Vanesa Mej,  sonte ishte mysafire në Shkup. Koncerti i saj u mirëprit nga spektatorët e shumtë në arenën “Boris Trajkovski“ dhe përshtypjet e tyre mund të përmblidhen me tri fjalë: atraktive, spirituale dhe inovative./GAZETA FAKTI

 

Shpërndaje

Rreth Autorit

Leave A Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Bitte die Buchstaben des captcha Bildes im Eingabefeld eintippen

© 2014 faktinews.com ⎢ Powred by: newonline.ch