NJË DOKUMENTAR PËR HISTORINË E PRIJËSVE ARBËRORË (video)

0

Cila është historia e prijësve arbërore që shkundën Epirin në messhekullin e XIV dhe në fillimin e atij të 15?

Në dokumentarin e radhës, gazetari Marin Mema rrëfen betejat, përplasjet dhe kulisat – historinë që nuk duhet harruar.

Fjala është për historinë pak të treguar për prijësit arbërorë që thyen trupat bizantine, ushtrinë e mbretërisë se Napolit dhe serbët!

Shpërndaje

Rreth Autorit

Leave A Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Bitte die Buchstaben des captcha Bildes im Eingabefeld eintippen

© 2014 faktinews.com ⎢ Powred by: newonline.ch