AUTOMJETET NË MAQEDONI ZËJNË VEND SA SIPËRFAQJA E TRE LIQEJVE

0

Në Maqedoni numri i automjeteve nuk është i vogël, kurse hapësira që zënë ato është më  e madhe se sipërfaqja e tre liqejve së bashku – Liqeni i Ohrit, i Dojranit dhe i Prespës. Në krye të listës ndodhen komunat Qendër e Shkupit dhe Manastiri.
Këto të dhëna i ka publikuar nisma qytetare “Manastiri me biçikleta“, e cila disa herë ka organizuar gjiro me biçikleta nëpër rrugët e Manastirit dhe në këtë mënyrë ka protestuar kundër “okupimit“ të hapësirave të qytetit nga automjetet./Gazeta FAKTI

 

Shpërndaje

Rreth Autorit

Leave A Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Bitte die Buchstaben des captcha Bildes im Eingabefeld eintippen

© 2014 faktinews.com ⎢ Powred by: newonline.ch