GORAN GRUJOVSKI MUND TË DËNOHET NË MUNGESË

0

Ish shefi i Drejtorisë së pestë të Sigurisë dhe Kundërzbulimit, Goran Grujovski më tepër se dy muaj është në arrati dhe për sot është caktuar seancë për rastin ‘’Kështjella 2’’. Grujovski akuzohet për falsifikim  të dokumentave me të cilat e ka fshehur asgjësimin  e sistemit të përgjimeve.

Bashkë me Grujovskin fajësohen edhe gjashtë persona të tjerë.
MPB ka njohuri mbi vendodhjen e Grujovskit. Këtë e bëri të njohur ministri Spasovski.

Në seancën e sotme të akuzuarit të parë, Grujovski, mundet t’i shqiptohet dënimi në mungesë të tij, nëse këtë e kërkon PSP/Gazeta FAKTI

Shpërndaje

Rreth Autorit

Leave A Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Bitte die Buchstaben des captcha Bildes im Eingabefeld eintippen

© 2014 faktinews.com ⎢ Powred by: newonline.ch