MË 17 TETOR VENDIMI PËRFUNDMITAR PËR “GRUPIN E KUMANOVËS“

0

Sot në Gjykatën Penale në Shkup u dëgjuan fjalët përfundimtare të pjesëtarëve të logjistikës të të ashtuqjaturit “grupi i Kumanovës‘. Avokatët e këtij grupi edhe njëherë kanë përsëritur se nuk mjaftojnë dëshmitë për të cilat prokuroria i akuzon pjesëtarët e këtij grupi, të cilët, sipas tyre, duhet të shpallen të pafajshëm. Mirëpo prokurorët kanë kërku burgim të përjetshëm për  37 të akuzuarit.

Vendimi përfudimtar pritet të merret më 17 tetor, atëherë kur edhe duhet të përfundojë epilogu i këtij procesi gjyqësor.

Seancën e sotme e bojkotuan Valdet Zekaj dhe Shefqet Hallaqi.

Të gjithë të akuzuarit dhe famijarët e tyre e kanë hudhur posht pretendimin e prokurorëve për “veprimtari terroriste“.

Shpërndaje

Rreth Autorit

Leave A Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Bitte die Buchstaben des captcha Bildes im Eingabefeld eintippen

© 2014 faktinews.com ⎢ Powred by: newonline.ch