NË TETOVË PROTESTOHET PËR DHUNËN KUNDËR SELËS

0

Për të protestuar ndaj dhunës në Kuvend dhe veçanërisht ndaj sulmit që iu bë kreut të LR-PDSH-së Zijadin Selës, një grup të rinjsh në Tetovë, me moton “Ndal urrejtjes”, kanë lëshuar 27 balona me fotografinë e Selës.

Ata kanë apeluar deri te bashkëqytetarët e tyre maqedonas që të ndalojë se përkrahuri dhunën.

Pjesë e kërkesave të tyre ishte që organelet  kompetente të zbardhin dhunën e 27 prillit ndaj deputetëve të shumicës parlamentare.

Protesta të ngjashme nga përkrahësit e LR-PDSH-së është paralajmëruar që do të mbahen edhe në Bruksel.

Shpërndaje

Rreth Autorit

Leave A Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Bitte die Buchstaben des captcha Bildes im Eingabefeld eintippen

© 2014 faktinews.com ⎢ Powred by: newonline.ch