TËRMET NË RAJONIN E OHRIT

0

Një tërmet i fuqishëm prej 2.8 shkallë të Rihterit dhe intensitet III-IV shkallë sipas shkallës makroseizmike Evropiane ka goditur qytetet Ohër, Strugë, Resnje.

Tërmeti ka ndodhur rreth orës 1 pas mesnaten. Sipas Institutit Seizmologjik të Maqedonisë, tërmeti ka qenë me epiqendër në liqenin e Ohrit.

Më herët, kanë ndodhur edhe disa tërmete në vend që kanë dridhur vendin.

Shpërndaje

Rreth Autorit

Leave A Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Bitte die Buchstaben des captcha Bildes im Eingabefeld eintippen

© 2014 faktinews.com ⎢ Powred by: newonline.ch