NJOFTIM PËR TË PAME

0

Njoftojmë farefisin, miqtë dhe gjithë shoqërinë e gjerë se hapim të pame për babain tonë të ndjerë Azem (Adem) Azemi-Stançiqi, i cili ndërroi jetë më 29.shtator.2017 në Kumanovë. Vendi: Xhamia në Netstal, Kanton Glarus. Kleinzaun 1, 8754 Netstal GL. Koha: 22.tetor.2017- e diel nga ora 9:00-18:00.
Ju mirëpresim të gjithëve dhe njëkohësisht ju njoftojmë se ka hapsirë të veçant edhe për gratë.
Esselamu alejkum ve rahmetullahi ve berekatuhu Paqja, Mëshira dhe Begatitë e Allahut qofshin mbi ju!

Info:
Nexhmedin Azemi: 079 307 76 56

Shpërndaje

Rreth Autorit

Leave A Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Bitte die Buchstaben des captcha Bildes im Eingabefeld eintippen

© 2014 faktinews.com ⎢ Powred by: newonline.ch