ZIADIN SELA DO TË SHKOJ PËR REHABILITIM JASHTË SHTETIT

0

LR-PDSH-ja njofton se Kryetari ynë z.Ziadin Sela do të qëndrojë jashta shtetit një periudhë, për të realizuar disa ekzaminime plotësuese në lidhje me gjendjen e tij shëndetësore shkruan ne llogarin e tij ne facebook dr.Arben Taravari, transmeton INA.
“Këto janë përpjekje për të pasur një shërim sa më të shpejtë dhe sidomos të plotë të shëndetit të tij.
Theksojmë që ai është në gjëndje të stabilizuar të parametrave vitale, dhe tash nevojitet rehabilitim përfundimtar për rikthim sa më të shpejtë në aktivitetet politike.
Ju falenderojmë që gjithë këtë kohë ishit pranë nesh, pasi ju deri tani keni qënë Mjeku më i mirë i Ziadin Selës, me dashurinë dhe përkrahjen tuaj.
Jemi bashkë në këto ditë të vështira të cilat padyshim që janë në orët e tyre të fundit“, ka shkruar Taravari./GAZETA FAKTI

Shpërndaje

Rreth Autorit

Leave A Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Bitte die Buchstaben des captcha Bildes im Eingabefeld eintippen

© 2014 faktinews.com ⎢ Powred by: newonline.ch