Instagram ndryshon logon dhe dizajnin (Foto)

0

Instagram ka prezantuar sot dizajnin e tij të ri – bardhezi. Platforma e famshme e publikimit të fotografive dhe videove po ashtu ka ndryshuar logon e tij të famshme.
Rrjeti social në pronësi të Facebook’ut ka thënë se ka përmirësuar dukjen e aplikacionit të tij, duke nxjerrë më në pah fotografitë dhe videot, pa ndryshuar mënyrën e përdorimit të aplikacionit.

Shpërndaje

Rreth Autorit

Leave A Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Bitte die Buchstaben des captcha Bildes im Eingabefeld eintippen

© 2014 faktinews.com ⎢ Powred by: newonline.ch