Sa të ngadalshëm e keni internetin? Ky është testi i ri

0

Tani mund ta testoni shpejtësinë e internetit tuaj me një platformë të re online, për ta parë se sa të dobët ose të fortë e keni internetin.

Netflix ka lansuar një uebfaqe pa pagesë të quajtur “fast.com” të mërkurën, për të matur shpejtësinë e internetit në celular dhe kompjuterë në kohë reale, në çdo vend të botës.

Por, jo të gjitha uebfaqet që pretendojnë se e matin shpejtësinë e internetit e bëjnë atë në mënyrë të duhur,

Me këtë platformë të re, ju mund ta dini saktë se sa të shpejtë e keni internetit, pa ju gënjyer kompania me të cilën e keni internetin.

E gjitha çfarë duhet të bëni është të klikoni këtu, për ta matur shpejtësinë e internetit.

Shpërndaje

Rreth Autorit

Leave A Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Bitte die Buchstaben des captcha Bildes im Eingabefeld eintippen

© 2014 faktinews.com ⎢ Powred by: newonline.ch