VJEN NJË SHPIKJE GJENIALE PËR DEMBELËT (VIDEO)

0

‘’Ohea Smart Bed’’ është shpikja më e re, e cila u vjen në ndihmë dembelëve që përtojnë të rregullojnë krevatin kur ngrihen në mëngjes.

‘’Ohea’’ ka një ndarje që e shtrin krevatin dhe e rregullon për 50 sekonda, ti thjesht duhet të shtypësh një buton tek mjeti udhëzues.

Edhe pse është krijuar në vitin 2012 nga përgatitësit e orendive spanjolle shtëpiake ‘’Ohea’’, ky krevat dhe në ditët e sotme hap debate në rrjetet sociale, pasi disa e konsiderojnë shumë të mirë dhe praktik, ndërsa disa të tjerë mendojnë se i shtyn akoma më tepër njerëzit drejt dembelizmit.

Shpërndaje

Rreth Autorit

Leave A Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Bitte die Buchstaben des captcha Bildes im Eingabefeld eintippen

© 2014 faktinews.com ⎢ Powred by: newonline.ch